2010-11-13 - Faellesbillede - til trykkeriBryllup

Ens eget bryllup er ofte en af de vigtigste og mest mindeværdige dage for mange mennesker. Og dagen bliver helt uforglemmelig til tonerne fra Horn Kapelle Kopenhagen.

De fleste ønsker et traditionelt kirkeligt bryllup, men stadig flere ønsker at blive viet med deres udkårne et helt særligt sted. Horn Kapelle Kopenhagen kan spille alle steder. I kirken, på rådhuset, i skoven, på stranden, til søs og i luften.

Horn Kapelle Kopenhagens repertoire spænder vidt og bredt og alle de traditionelle klassikere er naturligvis deriblandt at finde. Klassisk musik og romantiske melodier bliver spillet smukkest af Horn Kapelle Kopenhagen. Kontakt os gerne i god tid, hvis I har særlige ønsker til musikken.

Da hvert bryllup er unikt, skræddersyer Horn Kapelle Kopenhagen musikken til hvert bryllup. Kontakt os for et uforpligtende tilbud og hør om mulighederne for at gøre netop Jeres dag helt speciel.


Begravelse

En værdig afsked med vore kære er noget helt særligt. En dag fyldt med tårer og minder, der afspejles i tonerne fra Horn Kapelle Kopenhagen.

Da hver en begravelse, bisættelse eller mindehøjtidelighed kræver noget helt særligt, skræddersyer Horn Kapelle Kopenhagen naturligvis musikken i samstemmelse med Deres ønsker. Om det er traditionelle danske salmer, hymner eller melodier der har en sentimental betydning, vil Horn Kapelle Kopenhagen gerne hjælpe med at give dagen et smukt og værdigt anstrøg.

Kontakt os, for uforpligtende at høre nærmere om mulighederne og musikken.